octombrie, 2018

04oct8:00 pm9:00 pmRecomandateKOREOEROTIKON (Serbia)proiect East by East8:00 pm - 9:00 pm Producător: Asociația Colectiv A Regia: Darja Janošević Autor: Ana Dubljević

Limba

Performance

Producător

Asociația Colectiv A

Synopsis

Cel mai răspândit dans din cultura pop contemporană accentuează erotismul trupului, oferindu-l drept însoțitor imperativ plăcerii și stimei (de sine). În ritualurile de fertilitate, dansul făcea parte din practicile ceremoniale și spirituale, unde actul sexual sau procesele reproductive erau reprezentate (simbolic). De asemenea, în ritualuri de fertilitate și în cultura pop, o astfel de reprezentare în acest context specific este adoptată și încurajată de grup, în timp ce în circumstanțe obișnuite, aceasta ține de domeniul intimității.

KOREOEROTIKON abordează problema: Cum ar putea fi interpretată nevoia contemporană pentru erotism printr-un spectacol de dans și cum ar putea fi folosită cu scopul de a îmbunătăți societatea și nu pentru satisfacția temporară pe care o aduce?

scenografie: Marko Milić
muzică: Darja Janošević
colaborator artistic: Aleksandra Jones
visual: Bojan Đorđević
producător: Ksenija Đurović
producător: Station Service for contemporary dance

Bilet / rezervări

Biletele se pot cumpăra de la intrare, doar  în ziua spectacolului (locație: Flying Circus Cluj – Str. Universității, nr. 3).
Bilet întreg 20 RON
Bilet redus (studenți / elevi / pensionari) 12 RON

Impresii despre spectacol

Nu există impresii despre acest spectacol

X
X