iulie, 2021

22iul7:00 pm7:45 pmFORME | recomandat copiilor 2– 8 ani7:00 pm - 7:45 pm Producător: MiniREACTOR Genul spectacolului:Spectacole pentru copii Regia: Delia Gavlițchi Autor: Lorena Copil

Limba

română

Producător

MiniREACTORminireactor@gmail.com Petofi Sandor, nr. 4, Cluj- Napoca

Synopsis

FORME | recomandat copiilor 2– 8 ani
la Iulius Parc, pe ponton
Joi, 22 iulie | ora 19:00

scenariu: Lorena Copil
regia: Delia Gavlițchi
păpuși: Răzvan CHendrean
cu: Carina Bunea, Aina Mișoc, George Sfetcu

Dragi bunici, părinți, unchi și mătuși când a fost ultima oară când v-ați jucat cu adevărat, așa cu sufletul plin de voie bună și multă curiozitate? Spectacolașul Forme este o joacă, o joacă a celor mari pentru cei mici, unde creăm, sucim și învârtim forme precum linii, trinunghiuri, pătrate și pătrațele, cercuri și cerculețe. Ingrediente? puțină imaginție, o doză de curiozitate, voie bună în exces și minim două bucățele de prieteni. Se amestecă toate bine, bine și iată o nouă lume FORMidabilă pentru copilul tău.
______________________________________________________
Locația: Iulius Parc, pe ponton.

♣ Intrarea la spectacole este liberă în baza locurilor disponibile și a reglementărilor în vigoare.

ATENȚIE! Accesul în spațiul evenimentului este permis exclusiv persoanelor din următoarele categorii:

persoane vaccinate cu rapel sau doza unică efectuate cu cel puțin 10 zile de la data începerii evenimentului, ce vor prezenta adeverinta de vaccinare.
persoane ce prezintă un test PCR negativ nu mai vechi de 72 de ore, sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore de la ora comunicată pentru începutul evenimentului.

Organizatorii vor proceda la verificarea dovezilor medicale prezentate de către fiecare participant la eveniment. Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura nu vor avea acces în locaţie. Accesul publicului va fi permis numai în condiţiile purtării de mască (medicală/nonmedicală) pe toată durata evenimentului. Minorii sunt exceptaţi de la prezentarea dovezilor medicale necesare participării la spectacol şi de la verificarea în Registrul electronic naţional de vaccinare. Cei peste 5 ani vor purta mască.

Parteneri: Iulius Mall, Casino Centrul de Cultură Urbană și Radio Cluj
________________________________________
*Acest proiect cultural este co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Bilet / rezervări

Intrarea la spectacole este liberă în baza locurilor disponibile și a reglementărilor în vigoare.

X
X