iulie, 2021

23iul7:00 pm7:45 pmBUCĂTĂRIA FAMILIEI BALAUR | recomandat copiilor 3– 10 ani7:00 pm - 7:45 pm Producător: MiniREACTOR Genul spectacolului:Spectacole pentru copii Regia: Delia Gavlițchi Autor: Ana Cucu- Popescu, după povești de Adina Rosetti

Limba

română

Producător

MiniREACTORminireactor@gmail.com Petofi Sandor, nr. 4, Cluj- Napoca

Synopsis

BUCĂTĂRIA FAMILIEI BALAUR | recomandat copiilor 3– 10 ani
la Iulius Parc, pe ponton
Vineri, 23 iulie | ora 19:00

dramatizare: Ana Cucu-Popescu
regia: Delia Gavlițchi
scenografia: Tomos Tunde
muzica: Adi Cimpoeșu (Electroclown)
cu: Andreea Ajtai, Bianco Erdei
după povești de Adina Rosetti

Ce e aceea o „dragoniţă”? De ce nu mai există balauri cu şapte capete? De ce „trebuie” să facem anumite lucruri? Curiozitatea a fost dintotdeauna o trăsătură a copiilor inteligenţi, dar a devenit şi mai acută odată cu progresul tehnlogic al ultimelor decenii. E firesc ca cei mici să aibă o multitudine de întrebări în legătură cu lumea în care trăiesc, iar, de cele mai multe ori, părinţii ocupaţi şi obosiţi după o zi grea de muncă sunt cei care trebuie să găsească răspunsurile. Vă invităm să păşiţi împreună cu noi în „Bucătăria familiei Balaur”, unde curiozităţile lui Bălăurel îşi găsesc explicaţii prin jocuri, cântecele şi poveşti din cele mai năstruşnice. Nimeni nu deţine toate răspunsurile din lume, iar asta nu e deloc o problemă, cât timp ne face plăcere să le dăm naștere cu ajutorul imaginației. „Bucătaria Familiei Balaur” este o adaptare liberă după textele Adinei Rosetti din cartea „De ce zboară vrăjitoarele pe cozi de mătură? … și alte 10 întrebări fantastice” publicată la editura Curtea Veche.
______________________________________________________
Locația: Iulius Parc, pe ponton.

♣ Intrarea la spectacole este liberă în baza locurilor disponibile și a reglementărilor în vigoare.

ATENȚIE! Accesul în spațiul evenimentului este permis exclusiv persoanelor din următoarele categorii:

persoane vaccinate cu rapel sau doza unică efectuate cu cel puțin 10 zile de la data începerii evenimentului, ce vor prezenta adeverinta de vaccinare.
persoane ce prezintă un test PCR negativ nu mai vechi de 72 de ore, sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore de la ora comunicată pentru începutul evenimentului.

Organizatorii vor proceda la verificarea dovezilor medicale prezentate de către fiecare participant la eveniment. Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura nu vor avea acces în locaţie. Accesul publicului va fi permis numai în condiţiile purtării de mască (medicală/nonmedicală) pe toată durata evenimentului. Minorii sunt exceptaţi de la prezentarea dovezilor medicale necesare participării la spectacol şi de la verificarea în Registrul electronic naţional de vaccinare. Cei peste 5 ani vor purta mască.

Parteneri: Iulius Mall, Casino Centrul de Cultură Urbană și Radio Cluj
________________________________________
*Acest proiect cultural este co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Bilet / rezervări

Intrarea la spectacole este liberă în baza locurilor disponibile și a reglementărilor în vigoare.

X
X