ianuarie, 2018

Eveniment repetitiv

11ian8:00 pm9:00 pmAKI ELZÁRJA AZ ÉJSZAKÁT | CEL CARE ÎNCHIDE NOAPTEA8:00 pm - 9:00 pm Producător: Teatrul Maghiar de Stat / Kolozsvári Állami Magyar Színház Regia: Nona Ciobanu Autor: Scenariu inspirat de filmul Portarul de noapte de Liliana Cavani

Limba

Spectacol în limba maghiară cu supratitrare în limbile română și engleză

Producător

Teatrul Maghiar de Stat / Kolozsvári Állami Magyar Színházoffice@huntheater.ro Str. Emil Isac nr. 26-28, Cluj Napoca

Synopsis

A volt náci tiszt és a nő, egy koncentrációs tábor egykori foglya 13 évvel a háború után Bécsben véletlenül újra találkozik. Viszonyuk a lágerben nemi erőszakkal kezdődött.
Max és Hanna, az előadás két főszereplője saját sötét sorsának és a történelemnek a foglya. Nem tudnak, vagy talán nem akarnak egyetlen lépést sem tenni e börtön falain kívül. Szükségük van arra, hogy a múltat újra és újra jelenvalóvá tegyék, azért, hogy megtisztítsák, megértsék és megbüntessék a másikat – és önmagukat.


Un fost ofiţer nazist şi o fostă deţinută în lagăr, între care a existat o relaţie pornită printr-un abuz sexual, se reîntâlnesc întâmplător la Viena, după 13 ani de la terminarea războiului.
Max și Hanna, cei doi protagoniști ai spectacolului inspirat de controversatul film, făcut în 1974, de Liliana Cavani, Portarul de noapte, sunt prinși în cușca destinului lor întunecat și în cuşca istoriei. Nu vor, sau nu pot să facă nici o mișcare în afara acestei cuşti. Au nevoie de reconstituirea trecutului lor, în scopul de se a curăța / înțelege / pedepsi, reciproc, și pe ei înșiși. Pentru asta trebuie să-şi provoace propria lor natură, propriul destin, unul pe altul.

Bilet / rezervări

Impresii despre spectacol

Nu există impresii despre acest spectacol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X
X