iunie, 2018

24iun8:00 pm9:00 am1918: N-A FOST RĂZBOIUL NOSTRUîn cadrul „100 de ani de România. Istorii secundare: Al doilea sex”8:00 pm - 9:00 am Producător: MACAZ. Teatru.Bar.Coop (București), găzdui de Reactor de creație și experiment Regia: David Schwartz Autor: Mihaela Mihailov

Limba

spectacol în limba română

Producător

MACAZ. Teatru.Bar.Coop (București), găzdui de Reactor de creație și experiment Petofi Sandor, nr.4

Synopsis

N-a fost războiul nostru” este al doilea episod din seria „1918”, inițiată de echipa teatrului MACAZ, care își propune să provoace o dezbatere despre contextul, urmările și semnificațiile evenimentelor din 1918.  Spectacolul se concentrează pe situația socială și economică din România deceniului II al secolului XX, pe schimbările provocate de Primului Război Mondial și pe impactul acestor evenimente istorice asupra femeilor, din diferite clase sociale. Printre altele, sunt juxtapuse mărturiile militantei socialiste Ecaterina Arbore cu notele de jurnal ale Reginei Maria.

Spectacolul include o dezbatere cu publicul.

Spectacolul face parte din programul multianual Artă de rezistență – performarea istoriilor locale 2017-2018, produs de Asociația O2G și co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.

O producție MACAZ. Teatru.Bar.Coop (București)

Bilet / rezervări

Bilete: AICI

Impresii despre spectacol

Nu există impresii despre acest spectacol

X
X