iunie, 2018

23iun8:00 pm9:30 pmȚuhaus8:00 pm - 9:30 pm Producător: Asociația Reciproca. Găzduit de Fabrica de Pensule Regia: Lorand Maxim

Limba

română, cu supratitrare în engleză

Synopsis

Spectacolul ȚUHAUS prezintă istoria unui bărbat care și-a petrecut aproape cinci ani din viață în penitenciarele din România. Relatată chiar de el, istoria parcurge visele periculoase deschise de tranziție și deziluzia lor; mizeria și abuzurile închisorii și lupta împotriva acestora; vinovăția; remontarea și mersul mai departe.

ȚUHAUS – Resurse; Istorii; Dialog vorbește despre pedeapsă ca despre un simptom societal. Ce indică acest simptom? Care sunt cauzele din spatele lui? Ce diagnostic poartă societatea din care facem parte?

Analiza închisorii (ca spațiu limită) poate oferi o radiografie excelentă a disfuncțiilor sociale ce se extind dincolo de cei patru pereți în care cineva stă închis. Paradoxurile pe care aceasta le generează sunt mărtuira unei violențe structurale replicabile în zeci de alte aspecte ale vieții noastre.

ȚUHAUS – Resurse; Istorii; Dialog este un proiect de jurnalism și teatru documentar ce studiază istoria recentă a închisorii românești. Proiectul deschide un dialog despre mizele și finalitatea pedepsei și încearcă să mapeze resursele argumentative și structurale pe care le avem pentru a reevalua situația prezentă.

ECHIPA SPECTACOLULUI

Vlad Bălteanu
Mișa Dumitriu
Alex Horghidan
Andrada Lăutaru
Lorand Maxim
Alexandru Potocean
Andrei Șerban
Alexandra Voivozeanu

Acest spectacol conține scene care pot afecta emoțional. +14

Bilet / rezervări

Intrarea liberă, rezervări AICI

Impresii despre spectacol

Nu există impresii despre acest spectacol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X
X