iunie, 2018

15iun7:00 am7:40 amCounterbodyO posibilă percepție a materiei instabile7:00 am - 7:40 am Producător: Tangaj Dance. Găzduit de Fabrica de Pensule Regia: Simona Deaconescu De: Olivia Nițis

Producător

Tangaj Dance. Găzduit de Fabrica de Pensule

Synopsis

‘Counterbody’ este un spectacol de dans, instalație și muzică în care toate elementele pot fi privite ca particule în mișcare permanentă, permutabile și paralele.

Direcția coregrafică este rezultatul unui proces de analiză și lucru cu corpurile celor 8 dansatori care alcătuiesc un organism fluid și fragmentar în același timp. Miza spectacolului este de a înțelege și repera căile demonstrative către o realitate existentă, valabilă științific și filozofic, însă blocată la nivelul percepției.

„’Counterbody’ mă teleportează la fiecare repetiție într-o realitate paralelă și îmi oferă oportunitatea de a găsi noi straturi de înțelegere, ancorate la granița dintre rațional și irațional. Alături de performeri am căutat un corp nou care funcționează pe principiul contradicțiilor, o combinație tensionată de fragilitate și super putere, alienat și conectat cu exteriorul, dezorganizat și fluid, capabil să aboarbă și să transforme fluxul de informație în moduri halucinante. ” (Simona Deaconescu, coregrafa spectacolului)

Coregrafie: Simona Deaconescu
Dramaturgie și suport curatorial: Olivia Nițis
Compoziție vizuală: Ciprian Ciuclea
Muzică originală: Cătălin Crețu
Light design: Alexandros Raptis
Dansatori: Alexandra Bălășoiu, Andreea Belu, Corina Mitrovici, Denis Bolborea, George Alexandru Pleșca, Georgeta Corca, Marian “Franke” Octavian, Simona Dabija

Bilet / rezervări

Impresii despre spectacol

Nu există impresii despre acest spectacol

X
X